Dr.  Laura Haidar (Marusciac)

Dr. Laura Haidar (Marusciac)

Medic Specialist, Alergologie

★★★★★

4170 vizualizari

Clinica Jose Silva ,Timisoara, Str. Jose Silva, Nr.10 (vezi harta)

Despre Dr. Laura Haidar (Marusciac)

Dr. Laura Haidar (Marusciac) este Medic Specialist, Alergologie in cadrul Clinica Jose Silva, Timisoara, Str. Jose Silva, Nr.10.


Servicii disponibile
Consultatie alergologie 200 lei (programare)
Control alergologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Spirometrie 50 lei (programare)
Test cutanat / anestezic 60 lei (programare)
Test Prick alergeni inhalatori/ alimentari 120 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Jose Silva


Clinica JOSE SILVA este ambientul in care medicii , specializati in diverse ramuri medicale, va pun la dispozitie propriile competente, ocupandu-se in cel mai bun mod de sanatatea dumneavoastra; Clinica JOSE SILVA este un centru ce reuneste sub acelasi acoperis, cei mai pregatiti specialisti actualizati in permanenta cu ultimele tehnici si tehnologii; Suntem o mare familie, la originile careia se afla pasiunea pentru medicina, comuna de altfel fiecarui membru al echipei de personal medical ce-si desfasoara activitatea in cadrul clinicii JOSE SILVA.  

Clinica noastra reprezinta destinatia pacientilor care, indiferent de varsta, sunt in cautarea unor medici capabili sa puna in practica cel mai bun plan terapeutic pentru tratarea si prevenirea bolilor Clinica JOSE SILVA este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Parerile pacientilor despre Dr. Laura Haidar (Marusciac)

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.