Dr. Laura Mihalascu

Dr. Laura Mihalascu

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★

389 vizualizari

Super Diet , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, etaj 1, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Laura Mihalascu

Dr. Laura Mihalascu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Super Diet, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, etaj 1, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 250 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Dermatoscopie (pe leziune) 250 lei (programare)

Informatii clinica: Super Diet


SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet,obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni associate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viață. 

Echipa noastră de medici specialiști este gata oricând să pună în slujba ta cunoștințele și experiența lor pentru a te ajuta să fii mai sanatos și longeviv, să slabești și să iți menții greutatea printr-o nutriție corectă și un stil de viață sănătos. Procentul de obezite în România crește alarmant de la an la an, iar noi ne dorim prin conceptul nostru să educăm populația și să scădem acest procent. 

Ne dorim ca fiecare om să se simtă bine în pielea lui și misiunea noastră e să încercăm să instaurăm obiceiuri alimentare sănătoase în viața fiecărui pacient.

Parerile pacientilor despre Dr. Laura Mihalascu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.