Dr. Laura Nuta Branzoi

Dr. Laura Nuta Branzoi

Medic Specialist, Medicina interna

★★★★★
(0 rating-uri)

2799 vizualizari

Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Laura Nuta Branzoi

Dr. Laura Nuta Branzoi este Medic Specialist, Medicina interna in cadrul Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2. Medic Specialist in medicina interna Competente in Ecografie generala

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie abdominala totala 300 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 200 lei (programare)
Consultatie medicina interna 150 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 150 lei (programare)

Informatii clinica: Albion Medical

Albion Medical SRL s-a nascut in anul 2015 din dor de tara, directorul fondator, Dr Claudiu Dragos Carmaciu, fiind un apreciat medic psihiatru britanic de origine romana. Veti observa in componenta echipei si alti medici care sunt legati profesional de Anglia, de unde ne-a provenit de fapt si inspiratia pentru numele firmei, Albion fiind o denumire straveche a insulelor britanice. 

Principalele activitati ale firmei noastre se concentreaza pe evaluarea si tratamentul afectiunilor mentale (depresie, anxietate, nevroza obsesiv-compulsiva, boala bipolara, schizofrenie si alte psihoze, tulburari de memorie si demente, tulburari de personalitate, inclusiv borderline, dependenta de alcool si droguri, tulburari din spectrul autismului si ADHD, etc), dar echipei initiale de clinicieni, compusa din medici psihiatri si psihologi/psihoterapeuti, i s-au alaturat si medici din alte specialitati, cum ar fi endocrinologie, medicina interna si boli infectioase. 

In concluzie, o echipa entuziasta si diversa ofera pacientilor nostri evaluari si tratamente de specialitate de inalta calitate, intr-o atmosfera calda si primitoare, intr-un imobil confortabil, situat central la doi pasi de Foisorul de Foc si maximum 20 de minute de plimbare de la Piata Universitatii din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Laura Nuta Branzoi

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.