Dr. Laura Prisacariu

Dr. Laura Prisacariu

Medic Specialist, Pediatrie

★★★★★
5.00(1 rating)

1575 vizualizari

Primed , BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Laura Prisacariu

Dr. Laura Prisacariu este Medic Specialist, Pediatrie in cadrul Primed, BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Primed


Pentru noi cei de la PriMed sănătatea ta contează. De aceea avem tehnologii noi, echipamente performante, asistență medicală specializată și nu în ultimul rând o echipă de încredere. Încă de la înființare ne-am propus să oferim unui public larg posibilitatea de a accesa servicii medicale de calitate superioară celor oferite de Stat, la costuri 0 pentru pacient sau la prețuri accesibile nivelului mediu de venit din România. Atunci când ne alegi, fii sigur că vei beneficia de investigații complete, profesioniste și la cele mai înalte standarde. Suntem în pas cu tehnologia, astfel că folosim cea mai nouă și performantă aparatură pentru realizarea analizelor, investigațiilor și tratamentelor medicale. Clinica PRIMED îți oferă consultații, investigații, ecografii, analize de laborator, dermatocosmetică.
Pacientul este prioritatea noastră numărul 1, așadar punem mare accent pe comunicarea atentă și permanentă cu acesta, pe obținerea feedback-ului și răspunsul imediat. Clinica noastră este localizată pe Bulevardul Dinicu Golescu nr.10, București.

Parerile pacientilor despre Dr. Laura Prisacariu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Manolache Amalia-Stefania a acordat 5
★★★★★
17.05.2023