Dr. Laura Ramona Paun

Medic Specialist, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
(0 rating-uri)

37 vizualizari

2 programari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Laura Ramona Paun
Medicul Dr. Laura Ramona Paun este Medic Specialist, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Paun Laura – Ramona Medic specialist Recuperare, medicina fizica si balneologie Recuperarea medicala se ocupa cu tratarea afectiunilor din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei, avand ca scop combaterea durerii, relaxarea musculara, imbunatatirea mobilitatii articulare, a circulatiei , a troficitatii tesuturilor si a metabolismului celular. Clinica LOTUS – MED dispune de aparatura de ultima generatie in tratamentele de recuperare. Gama de afectiuni ce pot beneficia de serviciile noastre de RECUPERARE MEDICALA este foarte lunga: – post-traumatice : fracturi, entorse, luxatii; – coloanei vertebrale: dorsalgii, discopatii vertebrale, hernii de disc operate, cifoze, cifoscolioze, scolioze, lordoze; – reumatologice: PSH, artroze, spondiloze, spondilite anchilozante , coxartroze, gonartroze; – neurologice: hemiplegii, paraplegii;

Servicii disponibile
Consultatie 130 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.