Lavinia Horosan

Lavinia Horosan

Psihoterapeut, Psihologie

★★★★★

116 vizualizari

Clinica Renia , BUCURESTI, Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 11, Sector 5 (zona Cotroceni) (vezi harta)

Despre Lavinia Horosan

Lavinia Horosan este Psihoterapeut, Psihologie in cadrul Clinica Renia, BUCURESTI, Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 11, Sector 5 (zona Cotroceni).
Unicitatea fiecaruia dintre noi se reflecta in necesitatea unei abordari individualizate si complexe in ceea ce priveste sanatatea mintala. Astfel, am ales sa imbin domeniul psihiatriei cu cel al psihoterapiei pentru a putea veni in intampinarea nevoilor tale, cu scopul de a fi langa tine pentru a te indruma sa iti depasesti eventualele obstacole emotionale si sa faci fata tuturor provocarilor.

Servicii disponibile
Consultatie online Psihologie 300 lei (programare)
Consultatie online Psihoterapie 300 lei (programare)
Consultatie psihologie 300 lei (programare)
Consultatie psihoterapie 300 lei (programare)
Psihoterapie adulti 300 lei (programare)
Psihoterapie cuplu 350 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Renia


Schimbă-ți gândirea și îți vei schimba viața! Aceasta este ideea centrală după care mă ghidez și pe care încerc să o transmit mai departe în sesiunile de psihoterapie și mentorat pe care le conduc. Dezvoltarea personală este un proces continuu și reprezintă o metodă sigură care poate determina o schimbare reală de comportament. Am fost întotdeauna fascinată de complexitatea minții umane, de faptul că suntem toți la fel și totuși diferiți. Mi-a plăcut să studiez legătura dintre minte, corp și conștiință și să înțeleg mecanismele care ne dictează alegerile. Mai târziu această pasiune s-a transformat în carieră și am ales să mă perfecționez ca psihoterapeut. Mai mult, anii petrecuți alături de clienții mei și colaborările cu cei mai buni experți din domeniu au născut în mine dorința de a creea o clinică dedicată dezvoltarii personale și regăsirii echilibrului dintre minte, corp și conștiință. Psihoterapia poate fi considerată ca o renaștere, pentru că presupune modificarea tiparelor cognitive și comportamentale învățate anterior în așa fel încât viața ta va căpăta cu totul altă calitate. După ce treci printr-un proces psihoterapeutic, tu poți să spui despre tine că ești altă persoană, pentru că psihoterapia te învață să gândești diferit, de data aceasta în avantajul tău, iar o gândire diferită va duce la acțiuni diferite, la evoluție și bucurie. Din acest motiv am ales numele clinicii RENIA de origine latină care înseamnă renaștere, pentru că atunci când pleci de la noi poți să spui despre tine că ai luat viața de la zero cu un mindset centrat pe a te bucura să experimentezi, nu doar pentru a supraviețui. Am ales echipa de specialiști astfel încât să reflecte valorile în care eu cred, iar ceea ce oferim este încrederea câștigată în timp, responsabilitate și profesionalism. Lavinia (Ghiorghe) Stoian – Fondator Clinica RENIA

Parerile pacientilor despre Lavinia Horosan

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.