Dr. Levodeanschi Vladimir

Dr. Levodeanschi Vladimir

Medic Primar, Ortopedie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

2031 vizualizari

Medsana ,Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino Nr. 193 (fosta 23 August) (vezi harta)

Despre Dr. Levodeanschi Vladimir

Dr. Levodeanschi Vladimir este Medic Primar, Ortopedie in cadrul Medsana, Ploiesti, Str. Ghe. Gr. Cantacuzino Nr. 193 (fosta 23 August).


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 190 lei (programare)

Informatii clinica: Medsana


Medsana Ploiesti este cel de-al treilea centru deschis in Romania, dupa Clinica Medsana Cotroceni, inaugurata in 1996 si Clinica Medsana Primaverii, inaugurata in 2005, de Athens Medical Group, lider pe piata medicala din Europa. Clinica Medsana Ploiesti beneficiaza de cele mai moderne dotari, echipamente de ultima generatie pentru servicii medicale in cele mai variate domenii. Acest centru medical vine in intampinarea nevoilor clientilor Medsana din Ploiesti. Suntem mandri sa vedem ca investitiile facute in centrele noastre sunt apreciate la adevarata lor valoare de catre pacientii nostri. Avem cele mai performante echipamente si cea mai profesionista echipa de medici.

Parerile pacientilor despre Dr. Levodeanschi Vladimir

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.02.2023

Mariana Iancu a acordat 5
★★★★★
30.01.2023
Domnul doctor Vladimir Levodeanschi demonstreaza profesionalism de inalta tinuta, iar abordarea pacientului este facuta intr-o atitudine deschisa si foarte placuta. Multumesc mult domnului doctor pentru implicare si ajutor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
15.11.2022
Promptitudine, profesionalism,

Sorin Liviu Constantin a acordat 5
★★★★★
27.10.2022
Super!!! A avut o abordare profesionistă.