Dr. Ligia Enasescu

Dr. Ligia Enasescu

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★

1821 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Petrosani, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 137A (vezi harta)

Despre Dr. Ligia Enasescu

Dr. Ligia Enasescu este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Petrosani, Str. 1 Decembrie 1918 nr. 137A.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 205 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 275 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 180 lei (programare)
Ecografie tiroida 185 lei (programare)
Ecografie tiroida 185 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Petroşani a fost construit în vederea acoperirii cererii de servicii medicale de diagnostic imagistic la cel mai înalt nivel profesional, pentru populaţia defavorizata din Valea Jiului şi din zonele adiacente. Centrul de la Petroşani a fost inaugurat la data de 7 septembrie 2004. 

Acest centru ofera servicii medicale pacientilor din întreaga tara, asigurati prin sistemul national de asigurari de sanatate sau din mediul privat, cei mai multi provenind din judetele Hunedoara si Gorj. Centrul Affidea Petroşani este situat în curtea Spitalului de Urgenta Petrosani, din B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 137A. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Ligia Enasescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.