Dr. Ligia Petrescu

Dr. Ligia Petrescu

Medic Primar, Nefrologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

5074 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Ligia Petrescu

Dr. Ligia Petrescu este Medic Primar, Nefrologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Ligia Petrescu este Medic Primar, Nefrologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie nefrologie 350 lei (programare)
Control nefrologie(dupa consult) 235 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Ligia Petrescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.04.2022
Prima impresie, foarte buna. Meticuloasa, empatica și concisa!

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.03.2022

Marian Dumitrache a acordat 5
★★★★★
06.01.2022
Am fost foarte multumit de vizita la dna dr Petrescu, este un adevarat profesionist, care analizeaza toate aspectele medicale ale pacientului si stabileste un diagnostic corect.

Anonim a acordat 5
★★★★★
25.06.2020

Adriana Stepan a acordat 5
★★★★★
30.01.2020
Excepțional din toate punctele de vedere.Si ca medic si ca om. Comunicare perfectă.Nota 10 ar fi prea mică.🙏👏👏👏👏 Stepan A.