Dr. Livia Hara

Dr. Livia Hara

Medic Primar, Boli infectioase

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

6516 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Livia Hara

Dr. Livia Hara este Medic Primar, Boli infectioase in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Livia Hara

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.04.2022

Paraschiv Velea a acordat 5
★★★★★
14.11.2021
Asa ar trebui sa fie toate spitalele din România.nota mea este 10 cu felicitari.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.11.2021

Florea Marciu a acordat 5
★★★★★
16.10.2021
Un medic foarte bun, cu multa experienta, dornic sa ajute pacientul cu cele mai bune sfaturi si cu schema de tratament personalizata, care tine cont de toate afectiunile pacientului la prescrierea tratamentului.

Niculae Vidmichi a acordat 5
★★★★★
06.03.2021
Profesionalism, empatie si competenta. Multumesc d-na doctor Gata , multumesc Sandor.

. Elena Filipescu a acordat 5
★★★★★
09.02.2021
Totul a fost Ok 5 stele din partea mea.


Alte servicii din specialitatea Boli infectioase disponibile in acelasi judet: