Dr. Livia Hara

Dr. Livia Hara

Medic Primar, Boli infectioase

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

751 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Livia Hara

Dr. Livia Hara este Medic Primar, Boli infectioase in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie boli infectioase 270 lei (programare)
Control boli infectioase 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Livia Hara

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

. Elena Filipescu a acordat 5
★★★★★
09.02.2021
Totul a fost Ok 5 stele din partea mea.

Niculae Vidmichi a acordat 5
★★★★★
06.03.2021
Profesionalism, empatie si competenta. Multumesc d-na doctor Gata , multumesc Sandor.