Dr. Lucia Iurco

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

822 vizualizari

10 programari

Donna , BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 (vezi harta)
Despre Dr. Lucia Iurco
Medicul Dr. Lucia Iurco este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. Traian 234, Sector 2 . COMPETENTE Medic primar Obstetrică - Ginecologie Ecografie obstetricală ?i ginecologică, Colposcopie, Histeroscopie, Chirurgie laparoscopică, Planificare familială

Servicii disponibile
Colposcopie 250 lei (programare)
Consultatie ginecologica 200 lei (programare)
Consultatie obstetricala 200 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 120 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 100 lei (programare)
Eco. Pelvina 220 lei (programare)
Eco. Penis 150 lei (programare)
Eco. Sarcina incipienta T1 240 lei (programare)
Eco. Sarcina T1 280 lei (programare)
Eco. Sarcina T2 390 lei (programare)
Eco. Transvaginala 240 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta T1 + Doppler 280 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 240 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 390 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 + Doppler + Morfologie 490 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 + Doppler + Morfologie 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 390 lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei (programare)
Vulvoscopie 120 lei (programare)

Informatii clinica
Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.