Dr. Lucia Iurco

Dr. Lucia Iurco

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
4,60 (5 rating-uri)

3377 vizualizari

Donna , BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2(vezi harta)

Despre Dr. Lucia Iurco

Dr. Lucia Iurco este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Donna, BUCURESTI, Str. George Constantinescu Nr. 2-4, Sector 2. COMPETENTE Medic primar Obstetrică - Ginecologie Ecografie obstetricală ?i ginecologică, Colposcopie, Histeroscopie, Chirurgie laparoscopică, Planificare familială

Servicii disponibile
Colposcopie 220 lei (programare)
Consultatie ginecologica 180 lei (programare)
Consultatie obstetricala 180 lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 120 lei (programare)
Control ginecologie 90 lei (programare)
Ecografie pelvina 220 lei (programare)
Ecografie sarcina incipienta 240 lei (programare)
Ecografie transvaginala 240 lei (programare)
Vulvoscopie 120 lei (programare)

Informatii clinica: Donna

Donna Medical Center a fost fondat în anul 2011 de către dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, medic primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii. Misiunea noastră, sau mai bine spus, ceea ce încercăm să facem zi de zi, este să oferim pacientelor noastre o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, printr-un diagnostic corect, precoce și rapid, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical. 

 În cei 5 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 50.000 de paciente, salvând totodată peste o mie de vieți. Servicii de Excelență pentru Sănătatea Femeii Nu suntem o clinică medicală cu specialități multe și diverse, însă ne îndreptăm toată priceperea și preocuparea către gama completă de servicii medicale pentru sănătatea femeii: 
✓ diagnostic imagistic al afecțiunilor mamare și ginecologice - mamografii digitale cu tomosinteză, sonoelastografii mamare și ecografii mamare, transvaginale, abdominale, pelvine, tiroidiene 
✓ monitorizare și evaluare sarcină - ecografii de sarcină, morfologii fetale 3D/4D, consultații obstetricale și toată gama de analize recomandate în sarcină 
✓ consultații la nivel de expert în specialitățile - Obstetrică-Ginecologie, Senologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Chirurgie și Oncologie. 

Efectuăm analize de laborator și puncții mamare în parteneriat cu laboratoare de referință: Clinica Micomi - pentru patologia ginecologică, Centrul medical Bios - pentru patologie generală și Onco-team Diagnostic - pentru rezultatele puncțiilor mamare.

Parerile pacientilor despre Dr. Lucia Iurco

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.09.2020

Andreea Gabriela Adam a acordat 5
★★★★★
09.06.2020
Am fost pentru un consult ginecologic. Foarte atentă și interesată de pacient. Dacă ai încredere in ea totul decurge foarte usor.

Anonim a acordat 3
★★★★★
12.05.2020
Atmosfera plăcută ,însă ora programării nu s a respectat ,doctorul nu m a lăsat prea mult sa vorbesc

Gabriela Gheorghe a acordat 5
★★★★★
02.06.2020
Vizita a decurs excelent,sunt foarte incantata de serviciile Dvs .Revin cu drag de fiecare data.O zi buna!😉

Mihaela Alexandra Cârâc a acordat 5
★★★★★
18.08.2020