Dr. Lucian Calmac

Dr. Lucian Calmac

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

1391 vizualizari

CardioClinic , BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Lucian Calmac

Dr. Lucian Calmac este Medic Primar, Cardiologie in cadrul CardioClinic, BUCURESTI, Bd. Barbu Vacarescu Nr. 42A, Et. 2, Sector 2.
Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Competenta in cardiologie interventionala, Coordonator Departament de cardiologie interventionala.

Experienta medicala Dr. Lucian Câlmâc

Dr Lucian Calmac este membru al Societatii Romane de Cardiologie, membru al Societatii Europene de Cardiologie si medic primar cardiolog la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

A absolvit Facultatea de Medicina din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in 1999, efectuindu-si rezidentiatul in cardiologie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca intre 2001 si 2007

Din 2007 este medic specialist cardiolog si din 2014 este medic primar cardiolog in cadrul aceluiasi spital. In 2011  a obtinut comptenta in cardiologie interventional si in prezent este coordonatorul Departamentului de cardiologie interventional din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie interventionala 400 lei (programare)
Ecografie cardiaca 300 lei (programare)
Test de efort 450 lei (programare)

Informatii clinica: CardioClinic


Cardio Clinic este prima clinica privata specializata in cardiologie din Bucuresti si primul laborator privat de ecocardiografie acreditat de Societatea Europeana de cardiologie – Asociatia de imagistica cardiovasculara. Echipa medicala este formata din peste 25 de medici primari cardiologi cu peste 15 ani de experienta in spitale renumite din Bucuresti : Institutul national de boli cardiovasculare Prof CC Iliescu – Fundeni, Spitalul clinic de urgenta Floreasca si Spitalul universitar de urgenta Bucuresti. Cu o dotare tehnica de exceptie clinca ofera consultatii ( cardiologie, aritmologie – electrofiziologie, cardiologie pediatrica, cardiologie interventionala, medicina interna), ecocardiografii uzuale, cu masuratori avansate si pediatrice, ecografii doppler vasculare – artere vene membre, holtere ecg si TA , ecg de repaus si de efort.

Parerile pacientilor despre Dr. Lucian Calmac

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.