Dr. Lucian-Florin Dorobantu

Dr. Lucian-Florin Dorobantu

Medic Specialist, Chirurgie Cardiaca

★★★★★
5.00(22 rating-uri)

2914 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Lucian-Florin Dorobantu

Dr. Lucian-Florin Dorobantu este Medic Specialist, Chirurgie Cardiaca in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie chirurg. cardiovasculara 250 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza


De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Lucian-Florin Dorobantu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Constantina Daroi a acordat 5
★★★★★
20.12.2022
Totul a fost f bine, nota maxima.

Constan?a Belghiru a acordat 5
★★★★★
19.12.2022
Buna ziua! Pt Dr Dorobantu Lucian pentru comunicare 10

Anisoara Buhaescu a acordat 5
★★★★★
10.11.2022
Super d l doctor!!!!

EMILIA VECERDEA a acordat 5
★★★★★
13.07.2022

Adrian Popescu a acordat 5
★★★★★
01.07.2022
5

Mircea Cenan a acordat 5
★★★★★
01.07.2022
Grija si respectul pentru pacient sunt aspectele primordiale care au definit consultatia.Excelent, peste asteptari.O investigatie profesionala(impreuna cu echipa Dr.-ului Dorobantu), cu explicatii clare si specifice.Recomand din tot sufletul!

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.04.2022
Excelent!

Chirita Mihaela a acordat 5
★★★★★
18.03.2022
Mulțumim domnului doctor Dorobanțu. Un medic intradevar profesionist, ceia ce mulți medici au zis ca nu se poate realiza, dânsul poate.

Violeta Mihalache a acordat 5
★★★★★
25.02.2022

Constantin Stanca a acordat 5
★★★★★
04.02.2022
Dr, foarte bun.Ne-a dat diagnosticul pe loc. Medic exceptional! Ii multumim!

Marian Ranciu a acordat 5
★★★★★
31.01.2022
Mulțumesc dr. Lucian Dorobantu !

Dumitru Sarbu a acordat 5
★★★★★
21.01.2022

Marian Stanculescu a acordat 5
★★★★★
10.01.2022

Noroc Mihai a acordat 5
★★★★★
26.10.2021
Fabulos! O colaborare perfecta între medici!

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.10.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
01.10.2021
Mii de mulțumiri domnului doctor Florin Lucian DOROBANTU! Un profesionist desăvârșit care ne-a oferit cu toate informațiile cu privire la pasi care trebuiesc urmați privind diagnosticul și intervenția propriu zisa.

Dumitru Marin a acordat 5
★★★★★
31.08.2021
A fost o întâlnire foarte plăcută, cu mult calm, cu explicații, detalii și încurajări, plină de profesionalism din partea domnului doctor Laurențiu Dorobanțu. Mulțumiri și felicitări pentru modul cum se comportă și cum îi abordeaza pe viitorii pacienți!

Gheorghe Petcu a acordat 5
★★★★★
19.08.2021
Excelent

Gheorghita Vladu a acordat 5
★★★★★
03.07.2021
Excelent profesionist. Este un mare noroc sa ajungi la astfel de doctor.

alexandru janca a acordat 5
★★★★★
22.12.2020

Paul Dumitrescu a acordat 5
★★★★★
22.12.2020

Marius Gilea a acordat 5
★★★★★
18.11.2020
O consultatie foarte profesionista, la obiect si datatoare de sperante. Multumesc