Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

3562 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Dr. Lucian Gheorghe Raducan este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Lucian Gheorghe Raducan este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie gastroenterologie 295 lei (programare)
Control gastroenterologie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Lucian Gheorghe Raducan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.11.2021
Excellent

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.02.2021
Un doctor senzational! Cald, respectuos si profesionist!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.01.2020

Iulian Vasile Popa a acordat 5
★★★★★
17.05.2021
5 D-nul doctor Răducan este de un caracter deosebit, a răspuns tuturor solicitărilor și problemelor ridicate de noi .Felicitări.

Claudiu Spiridon a acordat 5
★★★★★
24.03.2022