Dr. Lucian Moraru

Dr. Lucian Moraru

Medic Specialist, Neurochirurgie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

2350 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Lucian Moraru

Dr. Lucian Moraru este Medic Specialist, Neurochirurgie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie neurochirurgie 280 lei (programare)
Control neurochirurgie(dupa consult) 180 lei (programare)
Referat neurochirurgie 120 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Lucian Moraru

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ovidiu Stefan Rotariu a acordat 5
★★★★★
15.03.2023
Profi!

Florentina Loredana Sorici a acordat 5
★★★★★
28.02.2023
Personal deosebit și medici; jos pălăria!

Anonim a acordat 5
★★★★★
31.01.2023
Multumita

Codruta Colesiu a acordat 5
★★★★★
09.08.2022
Recomand tuturor.

Codruta Colesiu a acordat 5
★★★★★
19.07.2022