Dr. Lucian Zarma

Dr. Lucian Zarma

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

5787 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Lucian Zarma

Dr. Lucian Zarma este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Lucian Zarma este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Lucian Zarma

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Gheorghe Soare a acordat 5
★★★★★
08.12.2022
Ff bine ! Pacat ca dna doctor care urma dupa dr Zarma nu a mai avut rabdare 7-8 minute ! Dr Zarma consulta un caz destul de complex si si-a terminat consultatia pe hol ! Jenant moment !

. Braiescu Cosmin a acordat 5
★★★★★
25.02.2021
Un medic extraordinar!

Veronica Dascalu a acordat 5
★★★★★
02.07.2020
Am avut programare la domn Dr . Lucian Zarma ... cea mai buna alegere . Nota 10+ pentru toată atenția și ajutorul dumnealui . Va mulțumesc !


Alte servicii din specialitatea Cardiologie disponibile in acelasi judet: