Dr. Lucian Zarma

Dr. Lucian Zarma

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
5.00(3 rating-uri)

3519 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Lucian Zarma

Dr. Lucian Zarma este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Lucian Zarma este Medic Primar, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 340 lei (programare)
Consultatie cardiologie interventionala 340 lei (programare)
Control cardiologie interventionala(dupa consult) 220 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Lucian Zarma

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Gheorghe Soare a acordat 5
★★★★★
08.12.2022
Ff bine ! Pacat ca dna doctor care urma dupa dr Zarma nu a mai avut rabdare 7-8 minute ! Dr Zarma consulta un caz destul de complex si si-a terminat consultatia pe hol ! Jenant moment !

. Braiescu Cosmin a acordat 5
★★★★★
25.02.2021
Un medic extraordinar!

Veronica Dascalu a acordat 5
★★★★★
02.07.2020
Am avut programare la domn Dr . Lucian Zarma ... cea mai buna alegere . Nota 10+ pentru toată atenția și ajutorul dumnealui . Va mulțumesc !