Dr. Luciana Claudia Angelescu

Dr. Luciana Claudia Angelescu

Medic Specialist, Psihiatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

704 vizualizari

Romgermed , BUCURESTI, Drumul Taberei Nr. 12 C, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Luciana Claudia Angelescu

Dr. Luciana Claudia Angelescu este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Romgermed, BUCURESTI, Drumul Taberei Nr. 12 C, Sector 6 . Medicul Luciana Claudia Angelescu este Medic Specialist, Psihiatrie in cadrul Romgermed

Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 133 lei (programare)
Control psihiatrie 133 lei (programare)

Informatii clinica: Romgermed

Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas a fost inaugurata in anul 2012, oferind o gama variata de servicii medicale in regim ambulatoriu, intr-un ambient placut si confortabil, la cele mai inalte standarde: Consultatii si investigatii clinice, Analize medicale de laborator, Avize medicale pentru fise auto, Medicina muncii, Medicina de familie. 

Aceste servicii pot fi efectuate si in regim decontat de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Echipamentele medicale de ultima generatie, echipa de specialisti cu inalta calificare cat si grija deosebita pe care o aratam fiecarui pacient, situeaza Policlinica Spitalului Romgermed Saint Lukas printre principalele institutii medicale de acest tip din Bucuresti.

Parerile pacientilor despre Dr. Luciana Claudia Angelescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.