Dr. Lucica Ghita

Dr. Lucica Ghita

Medic Specialist, Neurologie pediatrica

★★★★★

6888 vizualizari

CRON Phoenix , BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Lucica Ghita

Dr. Lucica Ghita este Medic Specialist, Neurologie pediatrica in cadrul CRON Phoenix, BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2.
Dr. Lucica Ghita are peste 15 ani de experienta profesionala in neurologia pediatrica. Diagnosticheaza si trateaza o arie vasta de afectiuni neurologice atat la prematuri cat si la copii de varste mai mari. Dna Dr. Ghita are competente si in efectuarea examenului prin Electroencefalograma (EEG) la copii si bebelusi.

Servicii disponibile

Informatii clinica: CRON Phoenix


CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Centrul nostru reuneste atat specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, cat si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala. Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (ortopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri in kinetoterapie.

Parerile pacientilor despre Dr. Lucica Ghita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.