Radiologie (RX, Dexa, Mamografie)

Radiologie (RX, Dexa, Mamografie)

Asistent medical

★★★★★
(0 rating-uri)

880 vizualizari

Centrul Medical Galenus , Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21(vezi harta)

Despre Radiologie (RX, Dexa, Mamografie)

Radiologie (RX, Dexa, Mamografie) este Asistent medical in cadrul Centrul Medical Galenus, Targu Mures, Str. Gheorghe Doja, 19-21.


Servicii disponibile
DXA 1 regiune 60 lei (programare)
DXA corp intreg 200 lei (programare)
Examen radiologic antebrat 45 lei (programare)
Examen radiologic coloana cervicala 45 lei (programare)
Examen radiologic coloana lombara 90 lei (programare)
Examen radiologic cranian 2 incidente 80 lei (programare)
Examen radiologic craniu 45 lei (programare)
Examen radiologic parti coloana vert. fara cervicala 45 lei (programare)
Examen radiologic sinus 45 lei (programare)
Examen radiologic toracala 2 incidente 80 lei (programare)
Examen radiologic torace osos 50 lei (programare)
Examen radiologic urografie 425 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Galenus

Centrul medical Galenus a fost inaugurat in primavara anului 2006. Este o investitie privata, realizata cu scopul de a oferi servicii medicale de calitate la standarde europene într-un spatiu modern adecvat activitatilor medicale, dotat cu cea mai performanta tehnologie medicala de pe piata in momentul actual. 

Misiunea centrului medical este imbunatatirea continua si mentinerea la un standard ridicat a starii de sanatate a populatiei prin oferirea unor servicii de calitate, toate acestea pentru a raspunde cat mai bine cerintelor si nevoilor actuale. Centrul medical Galenus este o institutie privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, care si-a asumat o misiune nu dintre cele mai usoare, dar cu siguranta una dintre cele mai nobile si mai frumoase: sa ingrijeasca trupul, mintea si sufletul pacientilor sai, punandu-le la dispozitie servicii medicale de cea mai inalta calitate. 

Motto-ul nostru este: ‘ Sanatate prin profesionalism si calitate!’ Centrul medical GALENUS este certificat pe sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru toate serviciile medicale oferite si ISO 15189:2007 pentru Laboratorul de analize medicale. Centrul medical Galenus dispune de: 
 1. Ambulatorul de specialitate (policlinica) pentru specialităţile : ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, chirurgie generală, medicina interna, cardiologie, gastroenterologie, , endocrinologie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie,ortopedie, pneumologie, psihiatrie, psihologie medicala, ginecologie, urologie, oftamologie, dermatologie. 
 2. Laboratorul de analize medicale : hematologie, biochimie, imunologie, hormonologie, urina, coagulare, parazitologie, microbiologie,toxicologie, alergologie. 
 3. Spitalul privat – specialităţi chirurgicale pentru: ORL, microchirurgie plastică şi reconstructiva, chirurgie estetica, ortopedie, chirurgie generală, neurochirurgie, ginecologie – internări pentru investigaţii, diagnosticare şi tratament. 
 4. Centrul de imagistică: tomografie computerizata, radiologie conventionala clasica, mamografie, osteodensitometrie, radiologie stomatologica panoramica si clasica , ecografie generala si de organ, tomografie computerizata pentru implantologie dentara. 
 5. Medicina muncii ( angajari,controale periodice, fise de evaluare, siguranta circulatieipentru soferi profesionisti etc.) 
 6. Evaluare pentru permis de conducere soferi amatori 
 7. Verificari permise port-arma 
 8. Evaluari pentru diverse profesii: parasutism etc. 
Date statistice:
  •  Numar de pacienti tratati pe an : 2016 – 610 pacienti 
  •  Numar de examene paraclinice realizate pe an : 2016 – 27758 examene 
  •  Numar consultatii de specialittate realizate pe an : 2016 – 16613

Parerile pacientilor despre Radiologie (RX, Dexa, Mamografie)

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.