Dr. Luiza Guzga

Dr. Luiza Guzga

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★

7593 vizualizari

Nativia , BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Luiza Guzga

Dr. Luiza Guzga este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Nativia, BUCURESTI, Str. Pitar Mos 12, Sector 1.
Dr. Luiza Guzga este medic specialist in Obstetrica-Ginecologie. A petrecut 2 ani in Anglia la King's College si Medway Hospital unde a efectuat supraspecializari in medicina materno-fetala, ecocardiografie fetala si training in evaluarea si managementul placentelor din spectrul accreta.
Luiza este de parere ca educarea pacientilor cu privire la diagnosticul lor si implicarea acestora in planul terapeutic sunt foarte importante in dezvoltarea unei relatii bazate pe incredere intre ea si pacientii ei. II place sa fie alaturi de pacientii ei, mai ales in cazurile complicate, fiind empatica si deschisa catre comunicare oricat au nevoie mamicile. Medicina materno-fetala este principala ei pasiune, insa inainte de toate este mama si ii place sa petreaca timp cu copiii ei. 

Supraspecializare
Medicina materno-fetala, ecocardiografie fetala si training in evaluarea si managementul placentelor din spectrul accreta (King's College si Medway Hospital, Anglia)

Competente
Medicina materno-fetala
Ecocardiografie fetala
Training in evaluarea si managementul placentelor din spectrul accreta


Servicii disponibile

Informatii clinica: Nativia


Suntem medici specializati în obstetrică și ginecologie. Suntem empatici, comunicativi și onești. Suntem profesioniști și accesibili. Medicii noștri, supraspecializați pe diferite ramuri în obstetrică-ginecologie, au un singur obiectiv comun: sănătatea ta. În munca pe care o depunem zi de zi suntem ghidați de aceleași valori și viziuni, facem totul cu profesionalism și pasiune, sub atenta îndrumare a Prof. Dr. Gheorghe Peltecu.
Atmosfera din clinica noastră este una caldă și calmă, creată special pentru confortul tău. Cabinetele noastre sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, pentru a ne asigura că serviciile pe care le oferim sunt la cea mai înaltă calitate pentru tine. Desigur, avem medici cu o experiență foarte vastă, cu renume și reputație foarte bune. Da, avem și medici tineri, foarte pasionați de ceea ce fac și ne mândrim cu aceștia. Toți au studii și experiență internaționale, dar și diferite supraspecializări, ceea ce ajută să îți oferim servicii complete de obstetrică și ginecologie. Împreună suntem echipa Nativia, experți în obstetrică-ginecologie


Parerile pacientilor despre Dr. Luiza Guzga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: