Dr. Luminita Enache

Dr. Luminita Enache

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★

1812 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Luminita Enache

Dr. Luminita Enache este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic specialist dermatovenerologie, absolventă a Facultătii de Medicină Generală a Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2014. Rezidentiat la Spitalul Clinic Colentina.
Dr. Luminita Enache are 5 ani de experientă profesională si este certificată în Dermatologie medicală, Dermato-oncologie, Dermatoscopie, Chirurgie dermatologică (chiuretare, electroterapie, biopsie, excizie chirurgicală). Este membră a Societătii Române de Dermatologie si Membră a Academiei Europene de Dermato-Venerologie.
“Sunt o persoană entuziastă si ambitioasă, cu dorintă constantă de autoperfectionare. Am ales să mă specializez în Dermatologie pentru că este o specialitate complexă, cu un mare grad de variatie al afectiunilor. Pot spune că o satisfactie majoră îmi oferă rezolvarea problemelor grave de sănătate. Mă bucur că am sansa să profesez într-o echipa de profesionisti, să pot oferi cele mai bune solutii de tratament pacientilor mei, conform protocoalelor internationale, cu echipamente de ultimă generatie, într-un centru de excelentă, care acoperă cu mult profesionalism si performantă toate ariile dermatologiei”.


Servicii disponibile
Consultatie dermatologie 185 lei (programare)
Consultatie online Dermatologie 140 lei (programare)
Control dermatologie(dupa consult) 95 lei (programare)

Informatii clinica: Dr Leventer Centre


Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Luminita Enache

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.