Dr. Madalina Gavanescu

Medic Primar, Chirurgie vasculara

★★★★★
(0 rating-uri)

1130 vizualizari

56 programari

Stefarimed , BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Madalina Gavanescu
Medicul Dr. Madalina Gavanescu este Medic Primar, Chirurgie vasculara in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Calea Floreasca nr. 60, et. 1, Sector 1. Medic primar chirurgie vasculara A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti promotia 2001. Are o experienta bogata dobandita in peste 10 ani in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “C.C. Iliescu”. Printre serviciile d-nei dr. Madalina Gavanescu mentionam: Control chirurgie vasculara Ecografie Doppler vasculara premergatoare operatiei de varice Evaluare ecografica pentru bolnavii diabetici Ecografie carotide Ecografie artere si vene membre superioare si inferioare Ecografie Doppler aorta abdominala Mapping venos in vederea efectuarii FAV pentru hemodializa

Servicii disponibile
Consultatie 150 lei (programare)
Consultatie chirug. cardiovasculara 250 lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 250 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.