Dr. Madalina Gavanescu

Dr. Madalina Gavanescu

Medic Primar, Chirurgie vasculara

★★★★★
(0 rating-uri)

7126 vizualizari

Doppler Clinic , BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Madalina Gavanescu

Dr. Madalina Gavanescu este Medic Primar, Chirurgie vasculara in cadrul Doppler Clinic, BUCURESTI, Splaiul Unirii 223, Et.2, Sector 3. Medic primar chirurgie vasculara A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti promotia 2001. Are o experienta bogata dobandita in peste 10 ani in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “C.C. Iliescu”. Printre serviciile d-nei dr. Madalina Gavanescu mentionam: Control chirurgie vasculara Ecografie Doppler vasculara premergatoare operatiei de varice Evaluare ecografica pentru bolnavii diabetici Ecografie carotide Ecografie artere si vene membre superioare si inferioare Ecografie Doppler aorta abdominala Mapping venos in vederea efectuarii FAV pentru hemodializa

Servicii disponibile
Consultatie chirurg. cardio-vasculara 250 lei (programare)
Consultatie chirurgie vasculara 150 lei (programare)
Consultatie flebologie + eco doppler 300 lei (programare)
Control chirug. cardio-vasculara 250 lei (programare)
Control chirurgie vasculara 150 lei (programare)
Ecografie Doppler fistula arteriovenoasa pt. hemodializa 250 lei (programare)

Informatii clinica: Doppler Clinic

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic Doppler Clinic vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO) si multe altele.

Parerile pacientilor despre Dr. Madalina Gavanescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.