Dr. Madalina Musat

Dr. Madalina Musat

Profesor Doctor, Endocrinologie

★★★★★
4.50(6 rating-uri)

5081 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Madalina Musat

Dr. Madalina Musat este Profesor Doctor, Endocrinologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Madalina Musat este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Madalina Musat

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Mihaescu Leda Cristina a acordat 2
★★★★★
06.10.2023
Am asteptat 1 ora si 15’ pentru ca am facut programare on line si nu au anuntat doctorul. D-ra de la receptie m-a si luat la rost un pic ca am facut-o in acel mod, spunadu-mi sa nu mai fac on line alta data ca nu primesc inrotdeauna instiintarea. Eu I-am spus ca era sugestia site ului lor de a o face si nu am inventat eu acel mod. In sfarait cand am intrat in cabinet, nu mi s-a parut ca am avut un consult care sa justifice suma de 450 lei. Inafara de o pipaiala pe toroida si lab test trimitere.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.02.2023
Incantata de consultație și tratament

BACANU SILVIA a acordat 5
★★★★★
03.11.2021
Maxim profesionalism și empatie

Anca BRATOSIN a acordat 5
★★★★★
04.10.2021
M v. C c Buna ziua,excelent,un medic de nota 10, care are rabdarea de a informa si explica pacientului diagnosticul,schema de tratament,etc,cum nu se mai gaseste in ziua de astazi. Nota mea este maxima pt doamna doctor Musat.Multumesc doamna doctor.

Alina Harabagiu a acordat 5
★★★★★
02.06.2021

Alina Ioana Negulei a acordat 5
★★★★★
24.02.2020