Dr. Madalina Nicolescu

Dr. Madalina Nicolescu

Medic Specialist, Medicina de familie

★★★★★
5.00(1 rating)

4650 vizualizari

Affidea-Hiperdia , BUCURESTI, Str. Ritmului Nr. 24, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Madalina Nicolescu

Dr. Madalina Nicolescu este Medic Specialist, Medicina de familie in cadrul Affidea-Hiperdia, BUCURESTI, Str. Ritmului Nr. 24, Sector 2.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Misiunea Affidea-Hiperdia este de a asigura pacienților sai cele mai avansate și precise investigații diagnostice, tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune și o experiență remarcabilă.

Grupul Affidea furnizează servicii medicale prin cele peste 280 de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

Parerile pacientilor despre Dr. Madalina Nicolescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.01.2023


Alte servicii din specialitatea Medicina de familie disponibile in acelasi judet: