Dr. Magdalena Dorobantu

Dr. Magdalena Dorobantu

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

1460 vizualizari

MedicZone , BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Magdalena Dorobantu

Dr. Magdalena Dorobantu este Medic Primar, Ginecologie in cadrul MedicZone, BUCURESTI, Str. Carol Davila, Nr. 101, Sector 5.
Dna. Dr. Magdalena Dorobantu este medic primar în obstetrică-ginecologie si tratează pacientii de peste 25 de ani, fiind specializată în:
- colposcopie si citodiagnostic
- ecografie obstetricala si ginecologica
- chirurgie laparoscopica ginecologica
- histeroscopie
- instructor-formator in domeniul planificarii familiale,sanatate sexuala si a reproducerii

Servicii disponibile
Colposcopie 260 lei (programare)
Consultatie + ecografie transvaginala 500 lei (programare)
Consultatie ginecologica 250 lei (programare)
Consultatie obstetricala 250 lei (programare)
Control ginecologie 150 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 250 lei (programare)
Ecografie sarcina T1 250 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 300 lei (programare)
Ecografie sarcina T2 300 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 350 lei (programare)
Ecografie sarcina T3 350 lei (programare)
Ecografie transvaginala 250 lei (programare)

Informatii clinica: MedicZone

Clinica MedicZone este situata intr-o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Palatului Cotroceni, care isi intampina pacientii cu o atmosfera calda si primitoare, prin intermediul unor spatii generoase.
Regasiti o clinica multidisciplinara in cadrul careia isi desfasoara activitatea, medici, cu o vasta experienta, atat la nivel national, cat si international.
Serviciile medicale efectuate in cadrul clinicii MedicZone acopera un grad ridicat de complexitate in patologii diverse ale pielii, aparatului locomotor, ginecologice, tiroidei, gastrointestinale, cardiace, oftalmologice, ale cailor respiratorii etc.
Misiunea noastra este de efectua servicii medicale specializate si preventive, adaptate nevoilor fiecarui pacient, practicand medicina bazata pe dovezi stiintifice, prin atragerea si motivarea celor mai buni specialisti, cu ajutorul unor echipamente medicale moderne.
Viziunea noastra este sa devenim un centru medical de referinta care sa actioneze in zona preventiva, garant al calitatii actului medical, recunoscut pentru valoarea pe care o aduce pacientilor, partenerilor si investitorilor sai.
Valorile si principiile noastre organizationale in care credem, pe care le respectam si le sustinem, atat intern, cat si in mediul extern, sunt următoarele: „Pacientul este primordial!” „Accesibilitate la serviciile medicale!” „Respect pentru pacient și drepturile sale!” „Siguranta actului medical!” „Un mediu de lucru sigur pentru angajati!” „Profesionalism, Cooperare, Competitivitate, Suport si Eficienta!”

Parerile pacientilor despre Dr. Magdalena Dorobantu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.