Dr. Manea Ion

Dr. Manea Ion

Medic Specialist, Medicina generala

★★★★★
(0 rating-uri)

534 vizualizari

Bio Ortoclinic , BUCURESTI, Sos. Ghe. Ionescu Sisesti nr. 325A, Sector 1, Bucuresti(vezi harta)

Despre Dr. Manea Ion

Dr. Manea Ion este Medic Specialist, Medicina generala in cadrul Bio Ortoclinic, BUCURESTI, Sos. Ghe. Ionescu Sisesti nr. 325A, Sector 1, Bucuresti. Medicul Manea Ion este Medic Specialist, Medicina generala in cadrul Bio Ortoclinic

Servicii disponibile
Consultatie medicina generala 150 lei (programare)

Informatii clinica: Bio Ortoclinic

In 10 ani de activitate în Romania, Bio Ortoclinic a devenit cea mai mare clinica de ortopedie si vertebrologie din Sud-Estul Europei și una dintre cele mai importante din Europa, axata pe tratamente nechirurgicale a tot ceea ce inseamna aparat locomotor – membre superioare, membre inferioare, bazin si toate tipurile de DURERI DE SPATE. Dispunem de aparatura performanta, de personal specializat si de un management al calitatii la cele mai inalte standarde. Iar toti cei care ne-au trecut pragul – pana acum peste 11.000 de pacienti -, vedete sau oameni obișnuiti, toti cu probleme articulare, ale membrelor superioare și inferioare, ale bazinului, sau cu dureri de spate, au simtit acest standard înalt prin rezultatele obtinute, prin recomandarile primite si prin atentia pe care au primit-o din partea personalului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Manea Ion

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.