Dr. Manea Sergiu

Dr. Manea Sergiu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5,00 (1 rating)

138 vizualizari

ProVitam , Sfantu Gheorghe, Str.Muncitorilor, Nr.16, Covasna(vezi harta)

Despre Dr. Manea Sergiu

Dr. Manea Sergiu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul ProVitam, Sfantu Gheorghe, Str.Muncitorilor, Nr.16, Covasna.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 150 lei (programare)
Control ortopedie 70 lei (programare)

Informatii clinica: ProVitam

Laboratoarele de analize medicale a Centrului Medical Pro sunt situate în sediile din Sf. Gheorghe și Cluj-Napoca. Pentru a asigura pacienților rezultate acurate și reliabile, laboratoarele sunt echipate cu aparate de ultima generație, într-un sistem complet informatizat. Recoltarea probelor se face într-un sistem închis, probele sunt analizate în câteva ore de la recoltarea lor pentru investigațiile standard. Rezultatele analizelor sunt transferate automat într-o bază de date, validate de un medic de laborator, și numai apoi eliberate. Procesul de analize - pre-validare - validare - eliberare durează tipic între 1-48 ore, prioritatea noastră fiind eliberarea rezultatelor în cât maj scurt timp.

Parerile pacientilor despre Dr. Manea Sergiu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
24.11.2021
Vizita la cabinetul medical a fost relaxantă, o discuție foarte bună cu domnul doctor, relaxantă, profesionistă, cu empatie fata de pacient. Programarea făcută online nu era înregistrată, dar problema s- a rezolvat.