Dr. Manuc Mircea

Dr. Manuc Mircea

Profesor Doctor, Gastroenterologie

★★★★★
(0 rating-uri)

9696 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Manuc Mircea

Dr. Manuc Mircea este Profesor Doctor, Gastroenterologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Conferentiar Universitar - UMF „Carol Davila Bucuresti” Spital Clinic Fundeni-Clinica Gastroenterologie Competente in : Endoscopie Digestiva Diagnostica, Endoscopie Digestiva Terapeutica, Hepatologie - Gastroenterologie - Membru al Societatii Nationale de Gastroenterologie - Membru al Societatii Nationale de Endoscopie Digestiva -Membru al Societatii Romane de Medicina Interna - Membru al Societatii de Gastroenterologie si Hepatologie, Bucuresti - Membru al Clubului Roman de Pancreas - Membru al Asociatiei Romane de Prevenire a Cancerului - Membru al asociatiei internationale Anemia Working Group - Membru al asociatiei de cooperare JICA-ALUMNI - Japonia - MEMBRU IN COLECTIVE REDACTIONALE: Revista Practica Medicala, Revista pentru Educatie Medicala Continua -Studii publicate in volumele unor manifestari stiintifice nationale sau internationale articole - Studii publicate in reviste de specialitate - Monografii publicate ca prim autor- Sindromul dispeptic M.Manuc. Editura Viata Medicala - Numeroase monografii publicate ca si coautor -Studii de cercetare clinica internationala – investigator principal - Participari active la congrese si simpozioane nationale si internationale

Servicii disponibile
Colonoscopie 450 lei (programare)
Consultatie gastroenterologie 250 lei (programare)
Control gastroenterologie 150 lei (programare)
Endoscopie digestiva superioara 350 lei (programare)
Sigmoidoscopie 350 lei (programare)
Tuseu rectal 50 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass

Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Manuc Mircea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.