Dr. Maria-Carmena Sandulescu

Dr. Maria-Carmena Sandulescu

Medic Primar, Psihiatrie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

737 vizualizari

Clinica Albion Medical , BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Maria-Carmena Sandulescu

Dr. Maria-Carmena Sandulescu este Medic Primar, Psihiatrie in cadrul Clinica Albion Medical, BUCURESTI, Str. Dimitrie Onciul Nr. 14, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie psihiatrie 220 lei (programare)
Control psihiatrie(dupa consult) 220 lei (programare)
Referat psihiatric 350 lei (programare)
Second opinion 350 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Albion Medical


Clinica Albion Medical a fost deschisa în anul 2015 si ofera consultatii de Psihiatrie, Neurologie, Psihologie clinica, Psihoterapie, Diabet, Boli de nutritie, Endocrinologie, Disforie de gen, Ecografie.

Oferim atat servicii medicale cu plată cat si decontate prin CAS, gratuite pentru pacienti (cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist).

În prezent, din echipa medicală a clinicii fac parte medici, psihologi și psihoterapeuți cu specializări și experiență clinica sau manageriala din Romania sau alte țări precum Regatul Unit, Franta, Suedia, SUA, Elveția, Belgia si care, prin integrarea expertizei internaționale, ajuta la creșterea permanentă a calității actului medical oferit pacienților noștri. Dorim sa indepartam atat stigma asupra bolii mintale cat si discriminarea de orice fel (financiara, rasiala, religioasa, sexuala, varsta, handicap).


Parerile pacientilor despre Dr. Maria-Carmena Sandulescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Cristina Oprea a acordat 5
★★★★★
07.03.2023
Totul a decurs perfect!

Laura Lazar a acordat 5
★★★★★
07.03.2023

Laura-Georgiana Lazăr a acordat 5
★★★★★
23.02.2023
5

Anonim a acordat 5
★★★★★
16.02.2023