Dr. Maria Christina Ungureanu

Dr. Maria Christina Ungureanu

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★

5283 vizualizari

Centrul Medical Emerald ,Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus (vezi harta)

Despre Dr. Maria Christina Ungureanu

Dr. Maria Christina Ungureanu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Centrul Medical Emerald, Iasi, Str. Iancu Bacalu nr. 23 , in incinta Palas Campus.

Medic primar Endocrinologie

Arii de interes: afectiuni ale hipofizei si glandelor suprarenale, endocrino-pediatrie.

Absolventă a Facultătii de Medicină a UMF Iasi, a efectuat un stagiu în Lyon, Franta la Hopital Eduard Herrit în perioada 2000-2001.

Activitate medicală la Spitalul Sf. Spiridon Iasi si Conferentiar în cadrul Universitătii UMF Grigore T Popa, Iasi.

Doctor în medicină , lucrare „Infertilitatea masculina – etiologie diagnostic'' – 2007.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 350 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 500 lei (programare)
Control endocrinologie(dupa consult) 250 lei (programare)
Ecografie tiroida 250 lei (programare)
Ecografie tiroida 250 lei (programare)
Ecografie tiroida 250 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Maria Christina Ungureanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.