Dr. Maria Magdalena Craciun

Dr. Maria Magdalena Craciun

Medic Specialist, Nefrologie

★★★★★
5.00(11 rating-uri)

9036 vizualizari

RMN Diagnostica ,Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov (vezi harta)

Despre Dr. Maria Magdalena Craciun

Dr. Maria Magdalena Craciun este Medic Specialist, Nefrologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie nefrologie 240 lei (programare)
Consultatie nefrologie + Ecografie abdomen complet 480 lei (programare)
Control nefrologie(dupa consult) 120 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 240 lei (programare)
Ecografie generala 240 lei (programare)
Referat nefrologie 120 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Maria Magdalena Craciun

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Iuliana Despa a acordat 5
★★★★★
15.09.2023
Un medic empatic,calm și profesionalist.

Gheorghe Treaba a acordat 5
★★★★★
13.04.2023
Buna ziua!!Astazi am fost la control la Dna Doctor Craciun.un medic extraordinar..Felul cum s,e comporta.cum vorbeste cu pacientul m-a vindecat 50%.Va multumesc Dna Doctor si Dumnezeu sa va binecuvanteze ptr speranta pe care mi-ati dat-o inainte de Sfintele Sarbatori Pascale!!Nota 10 nu este suficienta ptr un medic ca si dvs...Mi-as dori cat mai multi medici ca dvs.Mii de multumiri.

TREABĂ GHEORGHE a acordat 5
★★★★★
29.03.2023
Buna ziua!!Dna Doctor Craciun este un medic exceptional.cu un respect extraordinar fata de pacienti.sociabila.amabila.La fel si personalul de la receptie.Felicitari!!Nota zece cu felicitari!!Multumim dna Doctor Craciun ca existati.

Anonim a acordat 5
★★★★★
09.12.2022
Excelentă, 5

Ileana Florea a acordat 5
★★★★★
18.08.2022
Am fost foarte mulțumiți!

Vasile Bucsa a acordat 5
★★★★★
13.04.2022
Nota 10 pentru RMN DIAGNOSTICA, personal amabil, rabdator, plin de solicitudine. Ora de programare a fost strict respectata, nu am avut timpi suplimentari de asteptare.

Vasile Bucsa a acordat 5
★★★★★
13.04.2022
Nota 10 pentru RMN DIAGNOSTICA, personal amabil, rabdator, plin de solicitudine. Ora de programare a fost strict respectata, nu am avut timpi suplimentari de asteptare.

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.12.2021

Gheorghe Arnău? a acordat 5
★★★★★
12.11.2021

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.05.2021
Servicii de calitate si profesionalism.

Rodica Tudor a acordat 5
★★★★★
31.03.2021
5, excelent,