Dr. Maria Mihaela Tomita

Dr. Maria Mihaela Tomita

Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
5.00(1 rating)

2639 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Maria Mihaela Tomita

Dr. Maria Mihaela Tomita este Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Maria Mihaela Tomita este Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie plastica 350 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Maria Mihaela Tomita este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Centrul Oncologic
Adresa: Str. Sevastopol nr 5, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Maria Mihaela Tomita

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Maria Axente a acordat 5
★★★★★
24.08.2020
5