Dr. Maria Rotaru

Dr. Maria Rotaru

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

1168 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Maria Rotaru

Dr. Maria Rotaru este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Maria Rotaru este Medic Primar, Neurologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 260 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Maria Rotaru

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Rodica Diana Criste a acordat 5
★★★★★
29.01.2020
Apreciez ca am avut parte de o consultație făcută de un profesionist, dna dr a tratat amănunțit și cu toată seriozitatea cazul meu. Am plecat cu încredere în tratamentul și recomandările primite.

Vasile Puhace a acordat 5
★★★★★
10.07.2020
Foarte bine.

DOINA JUMANCA a acordat 5
★★★★★
10.07.2020
Multumesc frumos dnei doctor Maria Rotaru! Cu siguranță pacientii ar avea de câștigat mult mai mult dd ls ada un medic profesionist si dedicat daca Clinica ar pune la dispoziția doctorilor asistente care sa lase medicului timp pretios pentru analiza clinica a pacienților. Respect doamnei doctor!