Dr. Mariana Anton

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1248 vizualizari

22 programari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Mariana Anton
Medicul Dr. Mariana Anton este Medic Primar, Medicina interna in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Mariana Anton este Medic Primar, Medicina interna in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 230 lei (programare)
Control gastroenterologie 140 lei (programare)
Control medicina interna 140 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 320 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 220 lei (programare)
Ecografie abdominala 320 lei (programare)
Ecografie abdominala 320 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.01.2020

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.10.2019
Dna doctor, foarte amabila cu un comportament profesional impecabil. Calma, plăcută și dedicata. Am făcut o ecografie. Întrebările puse relaxat dar atent, explicații simple pe înțelesul tuturor.