Dr. Mariana Cioiu

Dr. Mariana Cioiu

Medic Specialist, Medicina alternativa

★★★★★

6241 vizualizari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Mariana Cioiu

Dr. Mariana Cioiu este Medic Specialist, Medicina alternativa in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1.


Dr. Mariana Cioiu:

Medic medicina generala, competente in homeopatie clinica, gemoterapie, practician de hidrocolonoterapie.

Absolventa a Institutului de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti.


Competente si supraspecializari:

  • Gemoterapie
  • Homeopatie clinica

Cursuri post-universitare:

  • Curs de laser terapie generala – 1998 – Bucuresti
  • Curs de Biostimulare laser in Balneofizioterapie – 1999 – Bucuresti

Activitate stiintifică si didactică:

  • Participant la congrese, conferinte si simpozioane, dintre care, cele mai importante sunt: Congres Liga Medicorum Homeopatica Internationalis - 2001 - Sibiu, Conferinta Nationala de Gemoterapie - 2012 - Mamaia, Conferinta Nationala de Gemoterapie - 2014 - Bucuresti.

Servicii disponibile
Consultatie gemoterapie 150 lei (programare)
Consultatie homeopatie 150 lei (programare)
Tratament Hidrocolonoterapie 270 lei (programare)

Informatii clinica: Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa


VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor despre Dr. Mariana Cioiu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.