Mariana Costache Outas

Mariana Costache Outas

Doctor în stiinte medicale, Endocrinologie

★★★★★

7075 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Mariana Costache Outas

Mariana Costache Outas este Doctor în stiinte medicale, Endocrinologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Dr. MARIANA COSTACHE este medic primar endocrinologie, doctor în Stiinte Medicale.

Si-a desfăsurat activitatea în ultimii ani în cadrul Spitalului Clinic Colţea, cu certificare europeană în Endocrinologie (2018), cu practica medicală extinsă în endocrinologia oncologică si sechele asupra fertilitătii si sănătătii osoase.

Arii de interes – efectele adverse ale imunoterapiei asupra glandelor suprarenale, hipofizei si glandei tiroide, managementul pre si post operator a adenoamelor hipofizare si expertiza cauzelor secundare endocrine de hipertensiune arterială.

Membră în Societăti Stiintifice Nationale si Internationale, cu prezentări sustinute si granturi acordate de societăti europene de profil:

2016 Societatea Română de Pediatrie
2013 Societatea Britanică de Endocrinologie (BES)
2011- Societatea Română de Endocrinologie, afiliată la EFES din 1998, în prezent ESE
2010- European Society of Endocrinology (ESE)
2009- The International Society for Clinical Densitometry (ISCD)
2007- Societatea Română de Psihoneuroendocrinologie (RPNES)

Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.”

Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală.

Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM și CT acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM și CT neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM și CT sunt realizate pe aparate noi, de ultimă generație, special echipate pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală).

Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale.

De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.


Parerile pacientilor despre Mariana Costache Outas

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.