Dr. Marianthi Encica

Medic Primar, Pediatrie

★★★★★
(0 rating-uri)

42 vizualizari

0 programari

Lotus Med , BUCURESTI, B-dul. Marasti Nr. 2A, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Marianthi Encica
Medicul Dr. Marianthi Encica este Medic Primar, Pediatrie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, B-dul. Marasti Nr. 2A, Sector 1. Dr. Encica Marianthi Medic primar Pediatrie, competenta acupunctura Pediatria are ca obiect de activitate cre?terea, dezvoltarea ?i patologia copilului de la na?tere până la vârsta de 18 ani. Departamentul de Pediatrie include si spitalizare de zi pentru copii. Aceasta a fost special conceputa pentru diagnosticarea rapida si aplicarea tratamentului optim, fara internare de lunga durata in spital.

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. 

In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

 Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.