Dr. Marilena - Filomela Petrescu

Dr. Marilena - Filomela Petrescu

Medic Specialist, Medicina de familie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1993 vizualizari

Lotus Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Marilena - Filomela Petrescu

Dr. Marilena - Filomela Petrescu este Medic Specialist, Medicina de familie in cadrul Lotus Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Petrescu Marilena – Filomela Medic primar Medicina de familie, competenta ecografie generala Medicina de familie este specialitatea care asigură asistenţa medicală primară şi continuă şi, prin acţiuni preventive, educaţionale, terapeutice şi de recuperare, contribuie la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei şi colectivităţii, având următoarele funcţii: - De asigurare a accesibilităţii populaţiei la asistenţa medicală - De supraveghere a sănătăţii - De prevenţie primară, secundară, terţiară - De prevenţie specific - De promovare a sănătăţii - De asigurare a îngrijirilor medicale curente - De selecţionarea pacienţilor care au nevoie de asistenţă de specialitate - De coordonare a serviciilor medicale în funcţie de nevoile concrete ale bolnavului - De sinteza diagnostică şi terapeutică - De supraveghere medicală continuă a individului, familiei şi a colectivităţii - De recuperare şi reabilitare a bolnavilor - De asigurare a îngrijirilor paliative şi terminale - De cercetare ştiinţifică specifică

Servicii disponibile
Consultatie medicina familie 170 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus Med

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Marilena - Filomela Petrescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.07.2021
Excelent