Dr. Marilena Filomela Petrescu

Dr. Marilena Filomela Petrescu

Medic Primar, Medicina de familie

★★★★★
5.00(1 rating)

4379 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Marilena Filomela Petrescu

Dr. Marilena Filomela Petrescu este Medic Primar, Medicina de familie in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1. Dr. Petrescu Marilena – Filomela Medic primar Medicina de familie, competenta ecografie generala Medicina de familie este specialitatea care asigură asistenţa medicală primară şi continuă şi, prin acţiuni preventive, educaţionale, terapeutice şi de recuperare, contribuie la promovarea stării de sănătate a individului, a familiei şi colectivităţii, având următoarele funcţii: - De asigurare a accesibilităţii populaţiei la asistenţa medicală - De supraveghere a sănătăţii - De prevenţie primară, secundară, terţiară - De prevenţie specific - De promovare a sănătăţii - De asigurare a îngrijirilor medicale curente - De selecţionarea pacienţilor care au nevoie de asistenţă de specialitate - De coordonare a serviciilor medicale în funcţie de nevoile concrete ale bolnavului - De sinteza diagnostică şi terapeutică - De supraveghere medicală continuă a individului, familiei şi a colectivităţii - De recuperare şi reabilitare a bolnavilor - De asigurare a îngrijirilor paliative şi terminale - De cercetare ştiinţifică specifică

Servicii disponibile
Consultatie medicina familie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med


LOTUS-MED din București activează în segmentul medical privat de peste 25 de ani, oferind servicii medicale clinice și de laborator, inclusiv anatomie patologică. În prezent, LOTUS-MED oferă servicii medicale din peste 20 de specialități, dezvoltând centre integrate în care pacienții sunt tratați multidisciplinar precum Centrul medical integrat în tratarea afecțiunilor oncologice sau Centrul medical integrat de Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice.

La Clinicile Medicale LOTUS-MED pacienții au acces la toată gama de investigații imagistice (CT, RMN, DXA, mamograf 3D cu tomosinteză, ecografii generale sau ecografii 3D-4D). LOTUS-MED mai oferă, în exclusivitate în România și o serie de teste genetice oncologice.
Aici, dedicăm toate resursele pentru a asigura fiecărui pacient, servicii medicale de prevenție, diagnosticare și monitorizare la cele mai înalte standarde, bazate pe tehnologie de ultimă generație, servicii medicale realizate de o echipă de profesioniști cu experiență, într-o ambianță sigură și plăcută. Ne dezvoltăm în permanență tocmai din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul clinic și medical. Astfel, asigurăm accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinici medicale și laboratoare de analize.

LOTUS-MED este recunoscut atât în rândul medicilor cât și în rândul pacienților pentru laboratorul modern, ce dispune de aparatură performantă ce poate efectua investigații de laborator ce cuprinde o gama variată de analize cu rezultate corecte și neviciate; teste de rutină, diagnostic avansat din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie, histopatologie, precum și teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare și personalizare a tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) și teste de microbiom; teste pentru depistarea intoleranțelor și sensibilităților alimentare.

Parerile pacientilor despre Dr. Marilena Filomela Petrescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.07.2021
Excelent