Dr. Marilena Luminita Gorga

Dr. Marilena Luminita Gorga

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

10201 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vezi harta)

Despre Dr. Marilena Luminita Gorga

Dr. Marilena Luminita Gorga este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Clinica SANADOR Militari, situata pe Bd. Iuliu Maniu nr. 101, ofera acces rapid pacientilor din vestul Capitalei la o gama variata de specialitati medicale, medici de top, investigatii si analize de laborator.

La Clinica SANADOR Militari pot fi efectuate consultatii de alergologie si imunologie clinica, cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina generala, medicina interna, medicina muncii, obstetrica-ginecologie, ORL, oncologie medicala, psihologie, reumatologie si urologie.

Tot aici, pacienții pot beneficia de consultații decontate în baza biletului de trimitere eliberat de medicul specialist sau medicul de familie, la medicii aflați în contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate, pentru specialitățile dermatovenerologie, obstetrică-ginecologie și ORL.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti. 

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Marilena Luminita Gorga este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Buzesti
Adresa: Str. Buzesti 74, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Marilena Luminita Gorga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Antoaneta Cristina Manolache a acordat 5
★★★★★
08.02.2023

Nicolae Militaru a acordat 5
★★★★★
26.04.2022
Merg cu toată încrederea...un adevărat profesionist. Mulțumesc frumos!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.02.2022

DOINA -CORNELIA LUNGU a acordat 5
★★★★★
29.06.2021

Rotaru Folorica a acordat 5
★★★★★
24.04.2021
Foarte bună la doamna doctor

Rotaru Folorica a acordat 5
★★★★★
27.03.2021
Foarte bine

Nichifor Sorin a acordat 5
★★★★★
24.11.2020