Dr. Marilena Luminita Gorga

Dr. Marilena Luminita Gorga

Medic Specialist, Reumatologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

10841 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Marilena Luminita Gorga

Dr. Marilena Luminita Gorga este Medic Specialist, Reumatologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Situata in imediata apropiere a Spitalului Clinic SANADOR, Clinica SANADOR Buzesti vine in completarea nevoilor pacientilor oferind acces la consultatii in 38 de specialitati medicale, acordate de medici de prestigiu, cu o vasta experienta in domeniu.

In cadrul acestei clinici, cabinetele medicale destinate consultatiilor acopera o gama larga de specialitati medicale. In plus, in Clinica SANADOR Buzesti se pot efectua explorari functionale, colposcopii si ecografii. In cabinete special amenajate sunt recoltate analize medicale de laborator si teste RT-PCR sau antigenice rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Tot aici, la etajul 1, SANADOR a creat o lume de poveste pentru micii pacienti. Departamentul de Pediatrie ofera copiilor consultatii intr-un spatiu prietenos, decorat si creat special pentru a crea confortul necesar si a diminua teama de medic.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Medicul Dr. Marilena Luminita Gorga este disponibil si in urmatoarele locatii:


SANADOR Victoriei
Adresa: Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1

SANADOR Iuliu Maniu
Adresa: B-dul Iuliu Maniu 101, Sector 6


Parerile pacientilor despre Dr. Marilena Luminita Gorga

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Antoaneta Cristina Manolache a acordat 5
★★★★★
08.02.2023

Nicolae Militaru a acordat 5
★★★★★
26.04.2022
Merg cu toată încrederea...un adevărat profesionist. Mulțumesc frumos!!!

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.02.2022

DOINA -CORNELIA LUNGU a acordat 5
★★★★★
29.06.2021

Rotaru Folorica a acordat 5
★★★★★
24.04.2021
Foarte bună la doamna doctor

Rotaru Folorica a acordat 5
★★★★★
27.03.2021
Foarte bine

Nichifor Sorin a acordat 5
★★★★★
24.11.2020