Dr. Marina Patrascu

Dr. Marina Patrascu

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

1109 vizualizari

Clinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Marina Patrascu

Dr. Marina Patrascu este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Clinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Clinica Sala Palatului


Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat social susținut de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Fundația a fost înființată de Dr. Wargha Enayati împreună cu soția sa, Mitra Enayati în luna august 2010. Dăruirea, entuziasmul şi spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii să creeze proiecte care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții a cât mai multor români.

Clinica Sala Palatului functionează de 5 ani, din mai 2015. Ne propunem ca pacienții noștri să primească cele mai bune servicii medicale accesibile pe piață în acest moment, clinica noastră fiind un loc unde aceștia sunt consultați, diagnosticați, informați și unde li se oferă planuri de tratament eficiente și precise pentru afecțiunile de care aceștia suferă, totul fără ca ei să își facă griji de cât vor trebui să plătească.


Medicul Dr. Marina Patrascu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Policlinica Sociala Baba Novac
Adresa: Strada Dristorului, Nr. 81-88, Sector 3


Parerile pacientilor despre Dr. Marina Patrascu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

SECERE MARIOARA a acordat 5
★★★★★
18.03.2024

Angela Vieriu a acordat 5
★★★★★
30.01.2024
Excelent! Mii de multumiri!

Angela Vieriu a acordat 5
★★★★★
06.11.2023
Excelent!

Angela Vieriu a acordat 5
★★★★★
12.10.2023
Excelent!

Diana Angearu a acordat 5
★★★★★
28.03.2023
Foarte mulțumită! Felicitări pentru profesionalism, atenție pentru client . Dna Doctor Pătrașcu a fost la înălțime ( o mână ușoară).

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.03.2022
Am efectuat o radiografie panoramica digitala care a durat mai mult de 9 secunde cat ar fi trebuit, deoarece aparatul nu a functionat si atunci a trebuit sa repet. Cred ca am stat mult mai mult decat este permis. In plus, cand am achitat costul de 35 de lei nu mi s-a dat nici chitantă si nici formatul electronic. Cat despre preturi, discutabil. Unele sunt accesibile, altele sunt chiar mai mari decat la alte clinici.(coroane dentare, implanturi)

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.03.2022
Personal amabil, dotare moderna.