Marinas Ionel

Marinas Ionel

Doctor în stiinte medicale, Cardiologie

★★★★★

1793 vizualizari

Centrul Medical Speranta ,Craiova, Str Infratirii Nr 16 (vezi harta)

Despre Marinas Ionel

Marinas Ionel este Doctor în stiinte medicale, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Speranta, Craiova, Str Infratirii Nr 16.

Doctor în ?tiinte medicale


Competen?ă ecocardiografie


Dr. Marina? este un medic cu experien?ă atât în cadrul Institutului “Prof. Dr. C.C. Iliescu ” Fundeni cât ?i în cadrul Spitalului Clininc de Urgen?ă Militar “DR. STEFAN ODOBLEJA”.


– Membru al Societă?ii Române de Cardiologie


Servicii disponibile

Informatii clinica: Centrul Medical Speranta


Din dorința de a avea o experiență plăcută la medic, am creat Centru Medical Speranța - centru cu o atmosferă prietenoasă atât pentru adulți cât și pentru copii. Punem pacientul pe primul plan, astfel încât tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient și timpul de așteptare pentru vizita la medic este redus. Centrul Medical SPERANȚA își desfașoară activitatea într-un sediu modern din Craiova, situat în apropierea restaurantul McDonalds și este dotat cu aparatură medicală de ultimă generație, pentru servicii medicale de calitate, la prețuri accesibile.

Parerile pacientilor despre Marinas Ionel

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.