Dr. Marius Florea

Dr. Marius Florea

Medic Primar, Reumatologie

★★★★★
5.00(1 rating)

633 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Marius Florea

Dr. Marius Florea este Medic Primar, Reumatologie in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
Absolvent al Colegiului National „Fratii Buzesti” din Craiova promotia 2002, isi indreapta privirea si eforturile catre profesia de medic. In acelasi an, in urma sustinerii examenului de admitere, devine student al Facultatii de Medicina si Farmacie din Craiova. Finalizeaza prima parte a pregatirii medicale in anul 2008, an in care sustine si promoveza exemenele de licenta si cel de rezidentiat. Incepand cu anul 2009 incepe pregatirea in programul de rezidentiat specialitatea Reumatologie sub indrumarea Prof. Univ. Dr. Paulina Ciurea si Prof. Univ. Dr. Anca Rosu. In anul 2013 finalizeaza programul de pregatire in rezidentiat prin sustinerea si promovarea examenului de specialitate. Tot in anul 2013, sustine si promoveaza examenul de admitere la studii doctorale devenind doctorand al Universitatii de Medicina si Farmacie din Craiova.

Servicii disponibile
Consultatie reumatologie 200 lei (programare)
Control reumatologie(dupa consult) 100 lei (programare)
Referat reumatologie 150 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Marius Florea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
19.10.2022
Excelent