Dr. Marius Murariu

Dr. Marius Murariu

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
(0 rating-uri)

6164 vizualizari

Clinica Jose Silva , Timisoara, Str. Jose Silva, Nr.10(vezi harta)

Despre Dr. Marius Murariu

Dr. Marius Murariu este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Clinica Jose Silva, Timisoara, Str. Jose Silva, Nr.10.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 170 lei (programare)
Consultatie flebologie 170 lei (programare)
Control chirurgie generala 100 lei (programare)
Control flebologie 100 lei (programare)
Rectoscopie 180 lei (programare)
Sclerozare varice / membru 350 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Jose Silva

Clinica JOSE SILVA este ambientul in care medicii , specializati in diverse ramuri medicale, va pun la dispozitie propriile competente, ocupandu-se in cel mai bun mod de sanatatea dumneavoastra; Clinica JOSE SILVA este un centru ce reuneste sub acelasi acoperis, cei mai pregatiti specialisti actualizati in permanenta cu ultimele tehnici si tehnologii; Suntem o mare familie, la originile careia se afla pasiunea pentru medicina, comuna de altfel fiecarui membru al echipei de personal medical ce-si desfasoara activitatea in cadrul clinicii JOSE SILVA.  

Clinica noastra reprezinta destinatia pacientilor care, indiferent de varsta, sunt in cautarea unor medici capabili sa puna in practica cel mai bun plan terapeutic pentru tratarea si prevenirea bolilor Clinica JOSE SILVA este un model de seriozitate si de profesionalism, nu numai datorita perfomantelor medicilor care lucreaza ci si datorita atentiei cu care acestia isi tratateaza fiecare pacient in parte.

Parerile pacientilor despre Dr. Marius Murariu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.