Dr. Marius Uscatu

Dr. Marius Uscatu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★

7138 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Marius Uscatu

Dr. Marius Uscatu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Specialist Ortopedie Lector-formator in Chirurgia piciorului la cursuri internationale (Franta, Spania) Membru al Ordinului Medicilor din Franta, membru titular al asociatiilor franceza, europeana si americana de Chirurgie a Piciorului (AFCP, GRECMIP, EFAS, AOFAS etc), membru titular al asociatiei franceze de ortopedie (SOFCOT) Supra-specializare franceza in Chirurgia ante-piciorului (2004-2007), stagii in clinici de renume din Europa Diploma Universitara de Stat franceza (D.I.U.) in Chirurgia Gleznei si a Piciorului (2007) Dedicat 100% chirurgiei ante-piciorului, cu preocupari speciale pentru deformatiile ultra-severe Tehnici chirurgicale personale, prezentate in premiera la manifestari stiintifice internationale

Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 250 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Marius Uscatu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.