Dr. Mateescu Radu

Medic Primar, Gastroenterologie

★★★★★
(0 rating-uri)

547 vizualizari

0 programari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5(vezi harta)
Despre Dr. Mateescu Radu
Medicul Dr. Mateescu Radu este Medic Primar, Gastroenterologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Doctor in Stiinte Medicale Medic Primar Medicina Interna Medic Specialist Gastroenterologie Competenta: Endoscopie digestiva

Servicii disponibile
Consultatie 250 lei (programare)
Consultatie 200 lei (programare)
Consultatie neurologie 200 lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 80 lei (programare)
Endoscopie dig. superioara. 350 lei (programare)
Sigmoidoscopie 350 lei (programare)
Tuseu rectal 50 lei (programare)

Informatii clinica
Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.